Nieuws

De laatste nieuwtjes.

Partner in Fashion magazine?

Sinds enkele seizoenen maken wij voor ZORI (Shoes & Bags) een magazine op voor de nieuwe collecties. Ook voor komend seizoen (lente – zomer 2016) zijn we reeds bezig met de voorbereidingen van een nieuwe editie.

Hierboven ziet u een voorbeeld van de recentste versie en u kan dit ook online inkijken via deze link.

Het magazine wordt uitgegeven door ZORI, maar er doen ook telkens partners uit andere sectoren aan mee die hun diensten en/of producten in de kijker kunnen zetten in het magazine.

Hebt u interesse om ook mee te verschijnen in de volgende uitgave van het magazine? Contacteer ons dan gerust voor meer info!

U kan meegenieten van het “hele plaatje” : er wordt een fotoshoot gedaan waarbij uw producten of diensten kunnen voorgesteld worden, de opmaken gebeuren door ons en u moet dus verder niets doen…
De magazines worden per post verstuurd naar een database én ze worden op locaties verdeeld. Daarnaast gebeuren er ook online campagnes en e-mailings naar een interessant klantenbestand. Naast de “gedrukte” versie is er uiteraard ook de digitale versie die in te kijken is, waardoor het bereik nog uitgebreid wordt.

Enkele voordelen :

  • Unieke, originele en professionele “profilering” van de deelnemende handelaars
  • Ruim bereik door combinatie van media en verdeling, verschillende doelgroepen, geprint en online, …
  • Niet enkel voor 1 seizoen, maar een “branding” voor langere termijn
  • Samenwerking tussen “handelszaken” en zo “kruisbestuiving” van klanten

 

 

Contacteer ons voor meer info! 

Algemeen, Klanten, Realisaties

VRAAG OFFERTE