Nieuws

Verkoop bouwgronden 3 mei - 14-17 uur

Bent u op zoek naar een bouwgrond dichtbij het stadscentrum en toch in een rustige omgeving? Wit u vlot in Brussel, Leuven en Hasselt geraken, maar na een drukke werkdag thuiskomen in het groen? Kom dan op 3 mei van 14 tot 17 uur naar de infodag over het Anemoonproject.

Locatie: Tent Anemonenlaan, Tienen

Gepubliceerd op 17-04-2015

Armada ontwikkelt woonpark Anemoon vlakbij Tiens recreatiedomein Viander

Projectontwikkelaar Armada nv uit Oud-Turnhout tovert in overleg met de stad Tienen en de provincie Vlaams-Brabant de site van het voormalige Provinciaal Internaat Tienen tegen 2015 om in een duurzaam woonproject met 180 tot 250 nieuwe koopwoningen.

Lees het volledige persartikel »
Gepubliceerd op 24-04-2009

Woonpark in voormalig internaat

De stad en de provincie hebben de terreinen en de gebouwen van het voormalig Provinciaal Internaat gisteren officieel overgedragen aan projectontwikkelaar Armada. Die wil er vanaf 2010 180 tot 250 nieuwe woningen bouwen. «Het wordt een woonpark en geen verkaveling», zegt directeur Bart Langens.

Lees het volledige persartikel »
Gepubliceerd op 23-12-2008

Armada bouwt 250 woningen aan Viander

Als het meezit met de uitvoering van het bouwproject Anemoon beschikt de stad in 2015 naast de Viander over 250 nieuwe woningen. De nv Armada uit Oud-Turnhout pakt de site van het vroegere internaat aan de Anemonenlaan aan.

Lees het volledige persartikel »
Gepubliceerd op 23-12-2008

Uniek woonproject aan Anemonenlaan krijgt vorm

Stijlvol wonen in het groen

De stad Tienen heeft een RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) laten opmaken in kader van het toekomstig woonproject aan de Anemonenlaan. Hierdoor krijgt het voormalige PIT-terrein zijn toekomstige bestemming. Het project aan de Anemonenlaan laat zich best omschrijven als een uniek en duurzaam wooncentrum met verschillende types van woonvormen middenin een weelderig stadspark. De eerste stap is dus gezet voor de bouw van dit uniek woonproject.

Lees het volledige persartikel »
Gepubliceerd op 10-12-2008

Woonproject Anemonenlaan weer een stap dichter

De stad Tienen zet vandaag weer een cruciale stap vooruit in het realiseren van een kwalitatief hoogstaand woonproject op de terreinen van het gewezen Provinciaal Internaat (PIT), gelegen tussen de Hamelendreef en de Anemonenlaan. De gemeenteraad krijgt de eer om vandaag het Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) én de verkoopakte “Woonproject Anemonenlaan” definitief goed te keuren. Het PPS-project Anemoon is een samenwerking tussen de Stad Tienen, de provincie Vlaams-Brabant en de private projectontwikkelaar Armada NV. Na de zomervakantie is het aan de provincie om het project definitief groen licht te geven.

Lees het volledige persartikel »
Gepubliceerd op 08-12-2008