Wonen in het groen en toch overal dichtbij?

Dan bent u thuis in Tienen

Stad Tienen, Provincie Vlaams-Brabant en Armada Projectontwikkeling nv ontwikkelden aan de Anemonenlaan, vlakbij het centrum van Tienen, een bijzonder woonproject met zo’n 89 betaalbare bouwgronden, midden in het groen.

Op de voormalige terreinen van het Provinciaal Internaat Tienen (PIT), op zo’n 10 minuten fietsen van de Grote Markt, worden 4 nieuwe verkavelingen gerealiseerd. Het hele gebied beslaat zo’n 11 ha en grenst aan het Vianderpark.

Binnen het project zijn verschillende woonvormen en -types mogelijk: appartementen, vrijstaande, halfopen en rijwoningen. Bij elke woning is een zonnige tuin voorzien. Iedere verkaveling krijgt een ander karakter, gaande van bosvilla’s tot moderne herenhuizen. U vindt hier ongetwijfeld een bouwkavel om uw droomhuis te bouwen. Dankzij de bouwvoorschriften wordt de uniformiteit van elke verkaveling gegarandeerd.

Wonen in de 17 ha grote, groene long van Tienen

Binnen het woonproject is er een overvloed aan groen en open ruimte. Samen met het aangrenzende stadspark Viander vormt dit woonproject een groene long in Tienen van wel 17 ha groot!

De atletiekpiste midden in het woonpark en de boomgaard met leiperen maken van het woonproject een aangenaam park om in te wandelen en te ravotten. De wandel- en fietspaden sluiten bovendien aan op het Vianderpark: een prachtig wandelpark met een speeltuin, kinderboerderij en visvijvers. Via de verbindingen met het Vianderpark krijgen fietsers en voetgangers bovendien een doorsteek naar het stadscentrum.

Ideale uitvalsbasis voor jong en oud

Zowel jonge gezinnen, als alleenstaanden en ouderen genieten hier van de rust in een groene en autoluwe omgeving. Tegelijk profiteert u van de nabijheid van het stadscentrum en het treinstation (10 minuten fietsen). Bovendien is er een bushalte op wandelafstand en de dichtstbijzijnde supermarkt ligt in een straal van 500 meter.

De ligging tussen Hasselt en Leuven en de vlotte ontsluiting per auto (E40) en openbaar vervoer maken van deze thuis een ideale uitvalsbasis.